Treningstilbud for de fleste

Puls Letohallen har et variert treningstilbud for alle som ønsker en mer aktiv hverdag.

Gruppetimer

Puls Sirkel

Stasjonsvis styrketrening. Fenomenal trening for deg som trenger «et spark bak». Dette er en bra time for fettforbrenning og utholdende styrke.

Core

Trening av kjernemuskulatur på sitt beste! En time hvor du jobber med både rumpe, mage og lår og gir deg sterkere kropp og bedre holdning. 

BosuCore

Her vi bruker vi for det meste bosuball.

HIIT

«High Intensity Intervall Training» En intervallpreget time uten pauser, hvor du virkelig får kjørt deg! Et utvalg effektive styrkeøvelser satt sammen til en meget tidseffektiv økt, hvor du får trent hele kroppen. Styrketrening og fettforbrenning i ett.

Timeplan og booking

Klassisk yoga

Klassisk Yoga har bakgrunn i en flere tusen år gammel tradisjon og erfaringer på hvordan blant annet pusteøvelser, fysiske øvelser, fokusering- og avspenningsteknikker kan forbedre livskvalitet, prestasjon og opplevelse for individet.

STYRKE/MOBILITET

En styrketime hvor man kun bruker egen kroppsvekt. Øvelsene varer i 60 sekunder, og det er opp til hver enkelt hvor mange repetisjoner man rekker på den tiden. I tillegg er det både statisk og dynamisk tøying.

Kettlebell

Dette er en time hvor man bruker en kettlebell til å simulere bevegelser som ligner dagligdagse bevegelser. Å løfte og kontrollere en kettlebell tvinger hele kroppen din, og spesielt kjernemuskulaturen, til å arbeide på en dynamisk måte som gir både styrke, utholdenhet og bevegelighet.

BOOTCAMP

Her bruker vi det vi har av utstyr og skaper en morsom gruppetime for alle, med både tradisjonelle og utradisjonelle øvelser. 

En kombinasjon av kondisjons- og styrketrening. Om været ligger til rette for det, er det ingen umulighet at vi tar timen utendørs.

STYRKE

Timen foregår med stang og hantler. Øvelsene gjøres i super-set, så her er det konstant jobbing, og minimalt med pauser. Timen legges opp slik at alle kan delta, erfaren eller uerfaren.

X-cross

En crossfitinspirert time i FT-salen, ved blant annet bruk av PurMotion

Spinning

Spinn 45

Kjempefin time for å komme i gang med spinning. Sykling i 45 minutter, passer alle, og er fin å kombinere med annen trening. 

Spinn 60/75

Kondisjonstrening i 60 eller 75 minutter. Kondisjonstrening med TRØKK! På denne timen kan vi variere med pulstopper eller intervalltrening.

Spinn 90/120

Dette er våre lengste spinningstimer på henholdsvis 90 eller 120 min. Passer for de med litt erfaring innen sykling eller spinning.

Utesykling

Oppmøte utenfor Puls Letohallen. Sykling i terreng, sti og grusvei. Har oppstart når føret tilsier det.

IQniter

Spinningstimer der all instruksjon og informasjon foregår via prosjektor på storskjerm. Med eget pulsbelte fra iQniter, Suunto eller Polar, vil du optimalisere opplevelsen av timen. *Dette er et perfekt verktøy som hjelper deg å trene med riktig intensitet og dermed får best mulig utbytte av timen.

Timeplan og booking

Personlig trening

Vi tilbyr erfarne trenere med bred kompetanse innen trening, helse og kosthold. Våre personlige trenere tilpasser treningsprogram og øvelser for å hjelpe deg å nå dine treningsmål. De er her for å gi deg veiledning, støtte og motivasjon underveis i treningen.

Du kan velge mellom 25 min eller 50 min PT-trening. Du kommer ferdig oppvarmet før en PT-time.

Funksjonell Zone

I vår funksjonelle Zone (sal på 200 kvm) har vi en PurMotion modul. Denne modulen brukes i både gruppesammenheng og til individuell trening. PurMotion har unike og patenterte løsninger hvor det er lagt vekt på kroppens funksjonalitet og gleden ved å trene i et variert og funksjonelt miljø.

I tillegg har zonen tredemøller/romaskiner, div. stenger, skiver (også teknikkskiver), håndmanualer, kettlebells, utstyr for egenvektstrening, balanse utstyr. Zonen har også klatretau, ringer, traktordekk for flipping, og et PegBoard.

Zonen blir flittig brukt av våre PT`er med sine klienter, fordi det er noe roligere i denne salen. Dette sørger for at PT klientene får en mest mulig effektiv trening.

Tilgang til denne salen krever eget medlemskap, men alle med vanlig medlemskap kan melde seg på og delta på gruppetimene som går her.

Zonen egner seg godt for de som liker Crossfit inspirert trening.

Rough Corner

Rough corner er et treningsområde med Thorax trainer stakemaskiner. Her har vi også satt opp stenger for egenvektstrening. I tillegg har vi her boksesekk og Boxmaster bokse/slag treningsapparat. Bruk egne eller lån våre hansker.

Test-laB

Kondisjonstest

Ønsker du å vite hvor god kondisjon du har? Dette gjøres mest ved å måle ditt O2-opptak. På vår Test-lab kan vi måle ditt oksygenopptak ved en enkel test på mølle eller sykkel. Testen er "submaximal", det vil si at du kun skal holde på til du "stivner". Vårt testapparat "FitMate-Pro" er det samme utstyret som har blitt brukt på blant annet langrennslandslaget!

Kroppsanalyse

Ønsker du å få vite hvordan det står til med sammensetningen i kroppen din? Med tanke på fettprosent, muskelmasse, vann eller det "farlig fettet" innvendig rundt organene dine? Hvordan er muskelmassen og fettmassen fordelt på kroppen? Eller hva med din metabolske alder? Dette og mer til får du svar på ved å ta en kroppsanalyse på den verdensledende vekta: TANITA MC-980. En virkelig god dokumentasjon på om din trening hjelper deg mot dine mål! 

NB: Alle som tegner medlemskap hos oss, får en GRATIS kroppsanalyse.

Squash m/utstyrsutleie 

Puls Letohallen har tre flotte squashbaner med internasjonale mål. Du kan spille squash både som medlem med squashmedlemskap eller på drop-in som ikke-medlem. Vi har utleie og salg av nødvendig squashutstyr i resepsjonen. 

Vi anbefaler å reservere bane på forhånd, da det er stor pågang. All booking skjer via telefon 63 95 54 50 i bemannet åpningstid, eller ved personlig oppmøte i resepsjonen.